ΣΩΜΑ - Θεραπεύοντας το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα! - S.L.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δεν είναι απλά μια απόλαυση, είναι μια θεραπεία.
Θεραπεύοντας το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα!


LPG-ENDERMOLOGIE

Κορυφαία Μη χειρουργική και μη επεμβατική μέθοδος καταπολέμησης κυτταρίτιδας τοπικού λίπους και επιδερμικής  χαλάρωσης . Τα τελευταία  30 χρόνια  η γαλλική εταιρία lpg μέσω της κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας  imr παγκοσμίως  (independed motorized roller) καταφέρνει να είναι η πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική .Είναι η πρώτη εταιρία με έγκριση από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής (f.d.a) για τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος  και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας .Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δε λείπει από οργανωμένα  ιατρεία  και μεγάλα κέντρα αισθητικής σε όλο το κόσμο γιατί τα αποτελέσματα του δε μπορούν να συγκριθούν με τίποτα ως τώρα.
AROMATIC BODY SPA GUINOT

Μία θεραπεία η οποία βασίζεται στο χειρονακτικό μασάζ και τη δύναμη των αιθέραιων ελαίων. Ξεχωρίζει η saunamask με τη δράση κατά της κατακράτησης μάσκα αυτή βοηθάει στον επανασχηματισμό του περιγράμματος του σώματος και δίνει και αποτέλεσμα lifting .
TECHNI SLIMMING

Θεραπεία αδυνατίσματος με τεχνικές μασάζ και περιτύλιξη σώματος με εμποτισμένα wrap. Αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης που θα την νιώσετε κατευθείαν μόλις σηκωθείτε. Τα συστατικά της θεραπείας θα σας ενυδατώσουν και ταυτόχρονα θα δράσουν ενάντια στην συσσώρευση λίπους.

TECHNI FIRMING

Θεραπεία σύσφιξης με τεχνικές μασάζ και περιτύλιξη σώματος με εμποτισμένα wrap.
Νιώστε κατευθείαν την επιδερμίδα σας πιο σφιχτή και ενυδατωμένη αλλά και μια ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια σας.ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Βοηθάει στη χαλάρωση όλου του σώματος, τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος, ξεκουράζει. Γενικά βοηθάει στη ψυχική και σωματική υγεία και ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας Συνδυάζεται στο χώρο μας με δακτυλοπιέσεις, μασάζ  λεμφικής παροχέτευσης και κινήσεις ρεφλεξολογίας.ΓΝΗΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

BOMARIS
Προηγείται μασάζ με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα φυκιών μαζί με άλατα βιολογικής επεξεργασίας, για να τεθεί σε λειτουργία η ώσμωση του δέρματος, ούτως ώστε να πετύχουμε στην καλύτερη διείσδυση  στην εφαρμογή της χειροποίητης μάσκας με λυοφιλιμένα φύκια και πλαγκτόν  θαλάσσης, πλούσια σε μεταλλικά άλατα-ιχνοστοιχεία-και αμινοξέα. Μετά τις εργασίες  και ενώ χαλαρώνετε για 30 λεπτά πολύτιμα συστατικά  από όλες τις θάλασσες του κόσμου ενεργοποιούν τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού μας. Τέλος, κλείνουμε με μασάζ σε όλο το σώμα.
Επιστροφή στο περιεχόμενο